Instruktører

Sunniva Thomassen,
fiolin (faglig hovedansvarlig)
fiolin undervisning med sunniva thomassen

Sunniva Thomassen er utdannet fiolinist, musikk- og fiolinpedagog med bachelorgrad fra Barratt Due Musikkinstitutt, og har også en mastergrad i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo. I tillegg til utøvererfaring har hun 10 års erfaring fra fiolinundervisning av barn og unge, samt formidlererfaring fra Den Norske Opera & Ballett. Sunniva har undervist for Småstrykerne siden 2006. Hun har også vikariert jevnlig i kulturskolen og på Barratt Due Musikkinstitutt avd. Musikk på Majorstuen. Fra høsten 2016 er hun stipendiat i 75% stilling ved Norges Musikkhøgskole.

E-post: sunniva@smastrykerne.no
Tlf: 916 06 556

Foto av Sunniva: Erik Berg, Den Norske Opera & Ballett

Oda Habbestad,
fiolin

Oda Habbestad er utdanna fiolinist med bachelorgrad frå NTNU – Institutt for musikk, samt fordjuping i tidligmusikk frå ESMUC i Barcelona. Ho har arbeida for Småstrykarane sidan 2017 og vikarierer som fiolinlærer ved institusjonar som Foss vidaregåande, Osloby Steinerskole, Oslo Kulturskole og Oslo Private Kulturskule. Ho er også i stor grad utøvande barokkfiolinist og spelar med orkester som Barokkanerne, Barokksolistene, Orkester Nord og Paulus Barokk, men også kammerensembler som WIRAKOCHA, Ensemble Hieronymus og sitt eige BareBarokkbandet.

E-post: oda@smastrykerne.no
Tlf: 930 58 078

Mira Aas,
fiolin
mira_aas_kvadrat

Mira Aas er utdannet fiolinist med bachelorgrad fra Norges musikkhøgskole, mastergrad fra NTNU Institutt for musikk og praktisk pedagogisk utdanning for utøvende musikere med fiolin som hovedretning  fra Grieg akademiet. I tillegg til utøvererfaring har hun gitt fiolinundervisning siden 2006, blant annet ved kulturskolen i Bergen. Mira begynte å undervise for Småstrykerne i 2019.

E-post: mira@smastrykerne.no
Tlf: 941 43 890

Jonas Østervold,
fiolin
fiolinist_jonas_østervold

Jonas Østervold er utdannet fiolinist med bachelorgrad fra Norges Musikkhøgskole, og tar nå praktisk-pedagogisk utdannelse ved samme universitet. Han har erfaring som solist og kammermusiker og jobber som freelance-musiker i Oslo. Jonas har undervist hos Småstrykerne siden 2018.

Jonas begynte å spille fiolin da han var 4 år gammel, og gikk på unge talenter ved Barratt Dues musikkinstitutt. Han er spesielt glad i kammermusikk, og spilte lenge i strykekvartetten “Lerkekvartetten”, som deltok på konserter og konkurranser nasjonalt, i England og i USA.

Som lærer synes Jonas det er viktig at elevene har det gøy i timen, og han liker å ha en aktiv og uformell dialog i undervisningen. Samtidig er det viktig at elevene ikke bare ser på spilling som en lek, men som noe de har lyst til å bli flinkere til, og noe de tror de kan klare!

E-post: jonas@smastrykerne.no
Tlf: 994 50 947