Instruktører

Sunniva Thomassen,
fiolin (faglig hovedansvarlig)
fiolin undervisning med sunniva thomassen

Sunniva Thomassen er utdannet fiolinist, musikk- og fiolinpedagog med bachelorgrad fra Barratt Due Musikkinstitutt, og har også en mastergrad i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo. I tillegg til utøvererfaring har hun 10 års erfaring fra fiolinundervisning av barn og unge, samt formidlererfaring fra Den Norske Opera & Ballett. Sunniva har undervist for Småstrykerne siden 2006. Hun har også vikariert jevnlig i kulturskolen og på Barratt Due Musikkinstitutt avd. Musikk på Majorstuen. Fra høsten 2016 er hun stipendiat i 75% stilling ved Norges Musikkhøgskole.

E-post: sunniva@smastrykerne.no
Tlf: 916 06 556

Foto av Sunniva: Erik Berg, Den Norske Opera & Ballett

Oda Habbestad,
fiolin

Oda Habbestad er utdanna fiolinist med bachelorgrad frå NTNU – Institutt for musikk, samt fordjuping i tidligmusikk frå ESMUC i Barcelona. Ho har arbeida for Småstrykarane sidan 2017 og vikarierer som fiolinlærer ved institusjonar som Foss vidaregåande, Osloby Steinerskole, Oslo Kulturskole og Oslo Private Kulturskule. Ho er også i stor grad utøvande barokkfiolinist og spelar med orkester som Barokkanerne, Barokksolistene, Orkester Nord og Paulus Barokk, men også kammerensembler som WIRAKOCHA, Ensemble Hieronymus og sitt eige BareBarokkbandet.

E-post: oda@smastrykerne.no
Tlf: 930 58 078

Jonas Østervold,
fiolin
fiolinist_jonas_østervold

Jonas Østervold er utdannet fiolinist med bachelorgrad fra Norges Musikkhøgskole, og tar nå praktisk-pedagogisk utdannelse ved samme universitet. Han har erfaring som solist og kammermusiker og jobber som freelance-musiker i Oslo. Jonas har undervist hos Småstrykerne siden 2018.

Jonas begynte å spille fiolin da han var 4 år gammel, og gikk på unge talenter ved Barratt Dues musikkinstitutt. Han er spesielt glad i kammermusikk, og spilte lenge i strykekvartetten “Lerkekvartetten”, som deltok på konserter og konkurranser nasjonalt, i England og i USA.

Som lærer synes Jonas det er viktig at elevene har det gøy i timen, og han liker å ha en aktiv og uformell dialog i undervisningen. Samtidig er det viktig at elevene ikke bare ser på spilling som en lek, men som noe de har lyst til å bli flinkere til, og noe de tror de kan klare!

E-post: jonas@smastrykerne.no
Tlf: 994 50 947