Hvem er vi?

STYRET

Småstrykerne er et foreldrestyrt orkester, så styret består av foreldrene til fire av barna. Styret har typisk en styreleder, en kasserer og et par styremedlemmer. Vi forutsetter at alle foreldre er med på å bidra, så øvrige foreldre utgjør en konsertgruppe og en seminargruppe.

Fra våren 2023 består styret av Astrid Melby, Øystein Eggen, Rachel Bjørkli Berg og Gunnar Vatnar.

INSTRUKTØRER

Oda Habbestad,

fiolin (faglig leder)

Oda Habbestad er utdanna fiolinist med bachelorgrad frå NTNU – Institutt for musikk, samt fordjuping i tidligmusikk frå ESMUC i Barcelona. Ho har arbeida for Småstrykarane sidan 2017 og vikarierer som fiolinlærer ved institusjonar som Foss vidaregåande, Osloby Steinerskole, Oslo Kulturskole og Oslo Private Kulturskule. Ho er også i stor grad utøvande barokkfiolinist og spelar med orkester som Barokkanerne, Barokksolistene, Orkester Nord og Paulus Barokk, men også kammerensembler som WIRAKOCHA, Ensemble Hieronymus og sitt eige BareBarokkbandet.

E-post: oda@smastrykerne.no

Tlf: 930 58 078

Jonas Østervold,

fiolin

Jonas Østervold er utdannet fiolinist med bachelorgrad fra Norges Musikkhøgskole, og tar nå praktisk-pedagogisk utdannelse ved samme universitet. Han har erfaring som solist og kammermusiker og jobber som freelance-musiker i Oslo. Jonas har undervist hos Småstrykerne siden 2018.

Jonas begynte å spille fiolin da han var 4 år gammel, og gikk på unge talenter ved Barratt Dues musikkinstitutt. Han er spesielt glad i kammermusikk, og spilte lenge i strykekvartetten “Lerkekvartetten”, som deltok på konserter og konkurranser nasjonalt, i England og i USA.

Som lærer synes Jonas det er viktig at elevene har det gøy i timen, og han liker å ha en aktiv og uformell dialog i undervisningen. Samtidig er det viktig at elevene ikke bare ser på spilling som en lek, men som noe de har lyst til å bli flinkere til, og noe de tror de kan klare!

E-post: jonas@smastrykerne.no

Telefon: 994 50 947

Maria Quevedo Meloni,

cello

Maria Quevedo Meloni er en faglig engasjert og allsidig musiker spesialisert i cello, med bred kompetanse i klassisk, samtidsmusikk, pop og jazz. Hun er også en erfaren musikkpedagog og musikkterapeut. 

Maria har en mastergrad i musikkterapi fra Norges Musikkhøgskole, en mastergrad i utøvende cello fra samme institusjon, og en bachelorgrad i utøvende cello fra Codarts University of Arts. Hun har undervist som cellolærer ved forskjellige institusjoner som Haugerud Strykeorkester, Drammen Kulturskole, og Kolibri Musikkakademie, samt arbeidet som musikkterapeut ved Nittedal Ungdomsskole Ressurssenter. 

Som utøvende cellist har hun spilt i en rekke orkestre og ensembler, inkludert Arktisk Filharmoni, Kristiansand Symfoniorkester, og RTVE Orkester i Spania. Maria har deltatt i masterklasser med anerkjente musikere som Maria Kliegel, Gary Hoffman, og Truls Mørk. Hun er flerspråklig og behersker spansk (morsmål), norsk, engelsk, og portugisisk. 

E-post: mquevedomeloni@gmail.com

Telefon: 465 52 431